Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Προσωποποιημένοι πίνακες με όνομα παιδιού

Μπήκε ο Σεπτέμβρης, γυρίσαμε από τις διακοπές μας και σιγά σιγά μαζευόμαστε και πάει κάθε "κατεργάρης" στον πάγκο του! Έστω κι αυτές οι 15 μέρες στο εξοχικό μού φάνηκαν αιώνας και μου έλειψε αφάνταστα η καθημερινή ενασχόληση με κάτι δημιουργικό! Αν μπορούσα να κουβαλήσω μαζί μου όλα τα σύνεργα και τα υλικά θα το έκανα ευχαρίστως, αλλά αυτό δε θα ήταν διακοπές! Άλλωστε ένας "καλλιτέχνης" (αυτός είμαι εγώ; χαχαχα) δεν ξεκουράζεται ποτέ ή αν το επιχειρήσει όλο και κάποια ιδέα θα τριβελίζει το μυαλό του! 


Πριν μερικούς μήνες λοιπόν άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα της κατασκευής προσωποποιημένων πινάκων για παιδιά. Πίνακες δηλαδή με το όνομα του παιδιού κατάλληλοι για διακόσμηση βάπτισης, γενεθλίων, ονομαστικής εορτής, παιδικού πάρτυ και οι οποίοι μετά μπορούν να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο αλλά και να ξαναχρησιμοποιηθούν! 

Με τη ζωγραφική ανέκαθεν τα πήγαινα καλά αν και αυτοδίδακτη (δεν παρακολούθησα ποτέ μαθήματα πέρα από το δημοτικό σχολείο). Πιάνει δηλαδή το χέρι μου! Είδα μερικά σχέδια σε κάποια site και blog και είπα γιατί όχι; Και τότε έπεσα τυχαία πάνω σ' αυτό το blog και λάτρεψα την ιδέα με χρωματιστά χαρτόνια! Ούτε μπογιές, ούτε λέρωμα! Κι έτσι επιχείρησα να φτιάξω τον πρώτο μου πίνακα με το όνομά μου και θέμα που φέτος παίζει πολύ: πουλάκι με σπίτι πουλιών! Επειδή όμως δεν ήξερα ούτε πώς θα βγει ούτε τις διαστάσεις των εικονιζόμενων αντικειμένων, πρώτα το σχεδίασα στον υπολογιστή! Πώς σας φαίνεται; Το λάτρεψα! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...